Kittynka
Potřebné ingredience
Korpusy ořechové, 1/ krém z 2 pomazánkových másel, 2 šlehaček, cukru a 1 želatinového ztužovače 2/ pařížský krém z 2 šlehaček a 2 tabulek hořké čokolády 3/ pudinkový krém z 1 másla, 1/4 l mléka, 1 pudinku a trochy cukru 1 postavička Kittynky, 85 kytiček a jedna svíčka - jen škoda, že jsem nesehnala růžovou, protože to oranžové lemování kazí dojem. Ale snad se bude líbit i s tím.
Postup přípravy
Oba korpusy větší i malý obmazány krémem č. 3 a dány vychladit. Poté potaženy mléčným marcipánem a ozdobeny Kittynkou a kvítečky.
Příště budu dělat první dva krémy z poloviční dávky neboť mi ještě zbyly na dortík pro domácí rodinné příslušníky.
jiný pohled......
a ještě letecký.......
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé